Agenda 2021

Filter by category

C++
C++/Embedded
Programming Languages
Python
Testing
Security
Linux

Filter by length

All
2 Days
Talk
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday

09:00 - 10:00 (UTC+02)

Room 2

Garbage In, Pearls Out?

Portrait photo of Jason Turner

Jason Turner

Talk (60 min)

10:00 - 11:00 (UTC+02)

Room 1

TBA

Portrait photo of Kevlin  Henney

Kevlin Henney

Talk (60 min)

Room 2

TBA

Portrait photo of Martin Ertsås

Martin Ertsås

Talk (60 min)

Room 3

tba

Portrait photo of Jørgen Kvalsvik

Jørgen Kvalsvik

Talk (60 min)

Room 4

tba

Portrait photo of Ian Cooper

Ian Cooper

Talk (60 min)

11:00 - 12:00 (UTC+02)

Room 5

TBA

Portrait photo of Anders Schau Knatten

Anders Schau Knatten

Talk (60 min)

12:00 - 13:00 (UTC+02)

Room 1

TBA

Portrait photo of Hana Dusíková

Hana Dusíková

Talk (60 min)

Room 1

TBA

Portrait photo of Marit Iren Rognli Tokle

Marit Iren Rognli Tokle

Portrait photo of Christian Resell

Christian Resell

Talk (60 min)

Room 2

tba

Portrait photo of Erik Engheim

Erik Engheim

Talk (60 min)

Room 4

TypeScript for C++ programmers

Portrait photo of Ólafur Waage

Ólafur Waage

Talk (60 min)

Room 6

TBA

Portrait photo of Jutta Eckstein

Jutta Eckstein

Talk (60 min)

13:00 - 14:00 (UTC+02)

Room 1

Testing as an equal 1st class citizen (to coding)

Portrait photo of Jon Jagger

Jon Jagger

Talk (60 min)

Room 5

TBA-Ravnås

Portrait photo of Ole André  Vadla Ravnås

Ole André Vadla Ravnås

Talk (60 min)

14:00 - 15:00 (UTC+02)

Room 1

TBA

Portrait photo of Nicolai Josuttis

Nicolai Josuttis

Talk (60 min)

Room 2

A (short) Tour of C++ Modules

Portrait photo of Daniela Engert

Daniela Engert

Talk (60 min)